Hurtig og nem levering Fri fragt i DK over kr. 1.000 Bedøm os på Trustpilot

Om Copenhagen Wine

Copenhagen Wine er resultatet af en fusion i 2020 mellem Vinolicious og BB Vinimport.

Der var så mange fællestræk og fælles interesser i de to forretninger, at vi i slutningen af 2018 begyndte at diskutere muligheden for en fælles vinforretning. I forvejen havde vi et samarbejde, som blev tættere igennem 2019, og det endelige resultat er nu blevet til Copenhagen Wine.

Baggrund

Vinolicious blev stiftet af Klaus og Klaus i 2013. Vinolicious er resultatet af stor interesse og kærlighed til vin. Udgangspunktet har altid været at levere god service og at være tæt på den enkelte kunde. Sortimentet har fra starten været overvejende italiensk, men med tiden er der kommet flere og flere produkter fra producenter i både Bourgogne og Champagne.

BB Vinimport blev etableret i 1998 af ægteparret Janne og Michael. Det hele startede på en familietur i 1998 hvor vejen tilfældigvis faldt forbi på det tidspunkt ukendte Montalcino.  På vej ned ad bjerget væk fra byen, trak bilen pludselig til højre og kørte nærmest selv ind til den lille vingård La Fornace. Vin kom i glassene og det blev starten på BB Vinimport.

Kærligheden til Montalcino er blevet større og større og La Fornace er over 20 år senere stadig en del af sortimentet.

Hvad står vi for

Vi har som mål at tilbyde god vin til vinglade mennesker, til de rigtige priser. Fair priser hvor pris/kvalitet er I top.

Vi har et meget tæt forhold til alle ”vores” producenter, da vi mener det er afgørende for at kunne formidle baggrunden og budskabet omkring producenten videre.

Vi er meget stolte og tilfredse med vores sortiment, men er konstant på udgik efter nye vine, som kan supplere og forbedre vores tilbud til kunderne.

Vi vil levere den bedste service og rådgivning. Vi står altid klar til at rådgive dig, hvad enten det gælder valget af vine til weekendens middagsmenu eller bare hjælp til at finde en vin, der passer til din smag.

Vi er specialiseret i gaver både til virksomheder og private.

Vi deler gerne ud af vores viden til vinsmagninger, firmaarrangementer, winemaker’s dinners, vinrejser mm.

Hvem er vi

Michael Bodholdt (1961)

Besøgte i 1997 Montalcino for første gang i sit liv. Smagte her stor Sangiovese for første gang, og det blev kimen til et langt kærlighedsforhold til Italien og dets vine.

Jeg har rejst Italien tyndt, og målet har været at finde store vine fra små familiebrug. Det personlige forhold til producenten har altid været lige så vigtig som vinen, og jeg kan med glæde kalde alle BB Vinimports producenter for venner. Skriftlige aftaler har aldrig været en del af forholdet. Den første producent er stadig i sortimentet.

Sangiovese har altid været DRUEN, og jeg mener i al beskedenhed, at være temmelig vidende på Sangiovese og i særdeleshed den toscanske del af slagsen.

Nysgerrigheden har altid været stor, og et par besøg på Etna overbeviste mig om, at det her var det næste store fra Italien. Der var tvivlere. Jeg var der som en af de første danske importører og sikrede mig hurtigt en af de unge ihærdige talenter i form af Alberto Graci. I dag er der ingen seriøse vinfolk, der tvivler på potentialet på Etna.

Jeg har en forkærlighed for syrerige vine med stor elegance. Dvs. rødvine på Sangiovese, Nerello Mascalese, Nebbiolo og Pinot Noir. Elsker vin produceret traditionelt, og er ikke så meget til overdrevet brug af træ.

På hvidvinsfronten er det kølige, syrerige vine fra højt beliggende områder, der er favoritterne. Petite Arvine fra Valle d’Aosta, hvidvine fra Alto Adige for ikke at forglemme Etna. Et glas Chardonnay fra Bourgogne eller Oregon er nu heller ikke at foragte.

Kontakt:

michael(at)copenhagenwine.dk

+45 28 10 08 06

Klaus Lundgren (1977)

Jeg har været passioneret for vin i omkring 20 år. Ja, jeg er vinelsker!

Grundreglen for mig er, at alle meninger om en vin er lige rigtige. Smag og behag er forskellig og det samme kan budgettet også være. Jeg værdsætter en god vinsnak, og jeg deler gladeligt ud af min erfaring og gør altid mit bedste for at kunne rådgive hver enkelt kunde, så alle får den bedst mulige oplevelse ud fra smag og pengepung.

For mig er vin ikke kun det, som er i glasset, men i høj grad også historien og folkene bag vinen og måden hvor på den er produceret. Vi har et tæt forhold til næsten alle vores producenter og jeg føler et stort ansvar for at være en god ”ambassadør” for deres livsværk.

Jeg er nysgerrig omkring alt med vin og jeg bliver ofte kaldt en ”vinnørd”. Jeg elsker at fordybe mig i historierne, detaljerne og nuancerne i vinen og deraf er mit repertoire og min viden om vin efterhånden ganske fornuftig! Jeg arbejder altid på at udvide min horisont og følger med i alt, hvad der rør sig i vinens verden. Det betyder selvfølgelig, at jeg smager på rigtig meget og forskellig vin, ofte rejser efter vin og har et kæmpe netværk med andre, som deler kærligheden til vin med mig.

Mine favoritdruer er Pinot Noir, Sangiovese, Nebbiolo og Chardonnay. Alle vine kan noget forskelligt, men de allerstørste oplevelser (men nok også de dyreste), har jeg fået med vine fra Bourgogne. Her går balance, elegance og kompleksitet virkelig op i en højere enhed.

Kontakt:

klaus(at)copenhagenwine.dk

+45 40 99 55 05