Marino købte dette stykke mark for 21 år siden. Han så den smukkeste lille have 400 meter oppe ad bjerget mod Castiglione d'Orcia. Han blev forelsket, og købte det. Der var den fineste udsigt, og vin skal jo have et smukt kig for at blive en smuk vin.
Ren naturvin produceret af druer fra en lille mark, Marino ejer i Castiglione d'Orcia. Vinen er opkaldt efter lokationen på marken (Selvarella), hvilket betyder "lille skov af lave træer".
Der findes så meget naturvin rundt omkring lavet af flippere, som ikke har styr på vinification. Vinen er oxideret, og man undskylder sig med, at sådan skal det være.
DENNE HER VIN ER OVERHOVEDET IKKE OXIDERET
Vulkansk jord, som også indeholder kalk.
Druesammensætningen er en gammel Chianti opskrift.
95 % Sangiovese og de sidste 5 % en blanding af Malvasia Bianca, Trebbiano, Alicante, Pugnitello, Foglia Tonda, Mammolo og Prugnolo Gentile.
Gæret 20 dage på slavonsk egetræsfad. Efterfølgende 23 måneder på et 2.000 liters slavonsk fad.
Det er er bare en super lækker sag, som viser, hvordan naturvin kan smage, når det er fremstillet af en mand, der kan lave vin.
Den smager bare fremragende, og minder i virkeligheden meget om Marinos Rosso di Montalcino. Samme elegance og frugt.
Høstet den 6. september 2017. Tappet den 27. juli 2019.
BEMÆRK: Bag på vinen står, at den indeholde sulfitter. Disse er naturlige og ikke tilsat. Vinen laver selv sulfitter.