Fra "Clou", som i Bourgogne er synonymt med "Clos" og er en påmindelse om, at denne parcel blev omsluttet af en mur.
Domainets parcel Au Closeau blev plantet i 1943, måler 0,44 ha, eller 80% af parcellens samlede område - næsten et monopol for Domainet.
Au Closeau ligger i den sydlige ende af Gevrey Chambertin, overfor Mazis-Chambertin.
Gevrey-Chambertin 1ers Crus er modnet 40% i ny eg, og balancen består af fade, der har gennemgået en vinificering. Egetræet kommer fra Allier og Nivernais. Der foretrækkes en let til "medium plus" ristning for at opnå perfekt harmoni mellem vinens og egens tanniner.
Denne vin har en dyb rubinrød farve med en lækker næse inklusive rød og sort frugt og blandede krydderier. Blandingen på ganen viser kirsebær, vanille- og hindbæraromaer som giver friskhed til dens runde, kødfulde og silkeagtige struktur. Delikatessen i disse aromaer og frugterne i finishen gør dette til en meget charmerende appelation.