Hurtig og nem levering Fri fragt i DK over kr. 1.000 Bedøm os på Trustpilot
RSS

Blog indlæg november 2021

Hvilken vin skal jeg drikke juleaften?
Hvis der er en årstid, hvor jeg bliver spurgt mest om vin, må det absolut være tiden op til jul. Julen er vigtig for os danskere, og vi vil alle gerne have den er så mindeværdig og perfekt som muligt. En stor del af julens traditioner hænger sammen med maden - og hvad vi skal drikke til maden. Det bringer mig tilbage til det nok mest stillede spørgsmål, jeg møder i løbet af året - "Hvilken vin skal jeg drikke til julemaden juleaften?".
Hvilken vin til nytår?
Hvis der er noget vi vist alle kan være enige om, er at champagne er festlige lejligheder. Og hvis der er en aften om året, hvor rigtig mange nyder et glas (eller flere) champagne, må det vist være nytårsaften. Champagnen er en trofast følgesvend, når vi går over til det nye år, fyldt med glæde og forventninger.
Vin til vildt
Når kalenderen siger efterår ændrer weekend menuen sig som regel også - ihvertfald hjemme hos min familie. Vi går fra de lettere retter med megen grønt og salat over til de mere fyldige og endda tunge retter. Og når jagtsæsonen går ind i efteråret, er det jo også naturligt at servere vildt, når det skal være godt, og man har lyst til at gøre lidt ekstra ud af middagen.
Velkommen til Copenhagen Wine. Her sælges der noget af det bedste vin du kan finde i Danmark. For at handle her skal du bekræfte at du er fyldt 18 år.